Agenda

Kerst in Hoessenbosch 2018

Kerst in Hoessenbosch 2018
Wanneer
Zaterdag 15 december '18 17:00

Op 15 december is er weer 'Kerst in Hoessenbosch'; onze gezellige kerstviering voor de hele familie. Het bos wordt verlicht door kaarslicht en je kunt genieten van allerlei soorten optredens, lekker kerstshoppen bij de verschillende kraampjes, meedoen aan de loterij, kerstknutselen en genieten van ons assortiment lekkernijen.


Je bent van harte welkom op 15 december tussen 17.00u en 21.00u om te komen genieten van 'Kerst in Hoessenbosch'. We hebben weer een prachtig programma en heerlijk te eten en te drinken, dus zorg dat je erbij bent! De toegang is gratis.


Vind je het leuk om met je (zelfgemaakte) spullen bij 'Kerst in Hoessenbosch' te staan? Meld je dan aan via programma@hoessenbosch.nl

Voor € 10,00 krijg je bij ons een tafel en een elektriciteitsaansluiting. In overleg kijken we of wat jij verkoopt past binnen ons culturele thema. We hebben het liefst mensen die zelf spulletjes maken of gebruik maken van natuurlijke materialen.


Daarnaast kan je ook bij ons komen optreden. Heb je een kerststuk dat je ergens opvoert en graag nog een keer zou willen spelen, zing je graag kerstnummers, lees je graag kerstverhalen voor of zou je een ander optreden in kerststijl willen geven? Geef je dan op via programma@hoessenbosch.nl