Agenda

Halloween (16+)

Halloween (16+)
Wanneer
Zaterdag 21 oktober '17 20:00Zaterdag 21 oktober '17 21:00Zaterdag 21 oktober '17 22:00

Vorig jaar was Halloween in Hoessenbosch strak uitverkocht! Dit jaar verzorgen we weer een bloedstollende avond in en om ons openluchttheater.

Halloween in Hoessenbosch 2017 staat in het teken van Voodoo. Nieuwsgierig? Kom vooral kijken en beleven... als je durft.


Let op: tijdsblokken!

Om de voortgang van de tocht vlot te laten verlopen kun je kaartjes kopen voor een bepaald tijdsblok. Dus koop je een kaartje voor 20:00 uur, dan ben je welkom tussen 20:00 uur en 21:00 uur. Een kaartje van 21:00 uur is geldig tot en met 22:00 uur en met het kaartje van 22:00 uur kom je binnen tot en met 23:00 uur. Hierdoor hebben we wel een beperkt aantal kaarten, dus ben er snel bij! Groepjes bestaan uit maximaal 6 personen. Ben je met meer? Splits dan van tevoren al op! Dan kan iedereen sneller het bos in.Huisregels evenement (even lezen dus!)

-Deelnemen aan Halloween in Hoessenbosch is alleen voor personen vanaf 16 jaar en geheel op eigen risico. Zwangere vrouwen of personen met hartklachten of epilepsie raden we af deel te nemen.


-Je gaat een tocht maken door het bos in het donker, denk daaraan. Helaas is het niet mogelijk met een rolstoel deel te nemen.


-Roken is alleen toegestaan op de rookplaats voor het gebouw. Verder geldt een rookverbod.


-Zaklampen en andere lichtbronnen zijn niet toegestaan. Filmopnames worden gemaakt, dat hoef je dus niet zelf te doen. Deze worden gebruikt voor promotie van het evenement en Hoessenbosch. Door mee te doen met de tocht, geef je toestemming dat dit mag. Telefoons storen op de apparatuur, die mogen na de tocht wee aan.

-Onze acteurs zullen jou niet aanraken, wij verwachten ook dat zij  niet aangeraakt worden.


-Een veiligheidsteam is niet zichtbaar aanwezig bij de tocht. Zij zijn  er voor veiligheid van de bezoekers en de acteurs. Volg hun aanwijzingen altijd op.


-Hoessenbosch is niet aansprakelijk voor beschadiging of diefstal van eigendommen. Bij diefstal of vernieling van onze eigendommen doen wij altijd aangifte bij de politie en we verhalen de schade op de dader.


-We behouden ons het recht voor iedereen die onze huisregels niet naleeft de toegang te ontzeggen en te verwijderen van het terrein. Dat geldt bijvoorbeeld voor mensen die geschminkt/onherkenbaar gekleed zijn of ongewenst gedrag vertonen.  


-Enne vermaak jezelf een beetje… als je durft!