Agenda

Als ik mezelf kon zijn - Steven Brunswijk

Als ik mezelf kon zijn - Steven Brunswijk
Wanneer
Zaterdag 26 mei '18 20:00

Wanneer ben je nou helemaal jezelf? Dat is de vraag die Steven Brunswijk, voorheen de Braboneger, zich afvraagt in zijn voorstelling 'Als ik mezelf kon zijn'.


Als iedereen kon zeggen wat hij of zij wil zonder consequenties en zonder schaamte, zou de wereld er heel anders uit zien. Regels zijn goed, maar ze belemmeren ook onze vrijheid. Daarom gaat Steven Brunswijk dieper in op deze gevoelens en laat hij mensen tijdens zijn voorstelling hun ware aard zien.


Steven Brunswijk is onder andere bekend van het tv-programma De Braboneger Verkaast (AVRO-TROS)


"Ik ben geboren in Suriname, Paramaribo. Ik sprak op hele jonge leeftijd alleen met mijn moeder. Ook al had ik nog zo'n dorst, ik sprak alleen met mijn moeder. Zelfs als ze niet thuis was wachtte ik op haar.

Eenmaal in Nederland was ik wat ouder geworden en begon ik een eigen mening te vormen. Maar dit werd niet getolereerd door mijn ouders want hun wil was wet en jouw mening werd als brutaal en onbeschoft gezien. Het was onmogelijk om iets bij mijn ouders aan te geven waar ik het niet mee eens was. Terwijl ik zo veel te vertellen had!


En dat symboliseert voor mij de Nederlandse maatschappij. Vaak wil je wel iets zeggen, maar is het wel sociaal verantwoord om iets te zeggen? Een scheet laten in het openbaar, iemand die uit zijn mond stinkt of iemand die zijn kinderen in de supermarkt slaat. Vaak zeggen we er niets van. Waarom eigenlijk? Nou daar gaat mijn programma dus over!"


Leeftijd 12+

Kaartjes zijn op 26 mei alleen nog te koop aan de kassa € 12,50.

Er zíjn nog kaarten!

Kaartjes in de online voorverkoop zijn 10,00 euro. Aan de theaterkassa zijn de kaartjes 12,50 euro. Op dit moment is het nog niet mogelijk om kaartjes te bestellen, dus houdt deze website in de gaten!