Agenda

Dennefeest 2018

Dennefeest 2018
Wanneer
Zaterdag 16 juni '18 11:30


Ons geweldige, eendaagse Balfolkfestival 'Dennefeest' groeit en dat vinden wij ontzettend mooi. Als organisatie willen we dit jaar weer een stap maken en ons festival nog verder uitbouwen. Dat doen we door een fantastische line-up neer te zetten, namelijk:

  • Beat Bouet Trio
  • Naragonia
  • Airboxes
  • Wouter Kuyper
  • Qui Vive


Naast deze mooie line-up zorgen we weer voor een prachtig podium, lekker eten, een vlakke dansvloer en alles wat je gewend bent in ons openluchttheater.
Nieuw dit jaar is onze dansworkshop, gegeven door de heren van het Beat Bouet Trio. Zij nemen ons mee in de wereld van traditionele dansen uit Bretagne. De workshop is van 11.30u - 13.15u en inclusief lunch. Daarna kun je natuurlijk al je net geleerde dansen in de praktijk brengen tijdens het bal!


Balfolk is een dansfeest met live folkmuziek en een dansvorm die bestaat uit een verzameling West-Europese dansen. Een Balfolk-dansgelegenheid noemen we meestal een bal. Een bal is een beetje te vergelijken met een tango- of salsa-avond, maar dan met West-Europese muziek i.p.v. Zuid-Amerikaanse. Er worden koppeldansen gespeeld, zoals Scottish, Polka, Mazurka en Bourrée. Maar ook groepsdansen zoals de Jig of Cercle. En er is dus altijd live muziek. Dit maakt ons Balfolkfestival speels, gezellig en sfeervol.


Kaartjes

Normaal online € 20,50 en aan de kassa € 25,-

Studenten en financieel uitgedaagden online € 18,- en aan de kassa € 22,50

Dennefeest en BBT workshop met lunch kost € 12,50 (alleen samen met Dennefeestticket te koop).


De online kaartverkoop loopt tot en met 15 juni.

Op 16 juni zijn er nog wel kaarten te koop aan de kassa.


Kinderen tot en met 11 jaar oud kunnen gratis naar binnen en zij hoeven dus geen kaartje te kopen.


Bestel kaartjes!

​(kaartverkoop verloopt via TicketMaster)