Agenda

Bigbands in het Bos: Mid West Band en JaZZcape

Bigbands in het Bos: Mid West Band en JaZZcape
Wanneer
Zondag 24 juni '18 14:30

Elke laatste zondagmiddag van de maand (vanaf mei tot en met september) speelt er een regionale band in ons Openluchttheater. Je bent welkom om te genieten van het zonnetje, heerlijke muziek en een lekker drankje!


Deze middag treden er twee bigbands op: de Mid West Band en JaZZcape. Ieder optreden duur ongeveer anderhalf uur. Een muzikaal uitstapje voor het hele gezin.


Mid West Band:
Dit is de bigband van de eenheid Zeeland-West-Brabant van de politie met een traditionele bezetting van saxen, trombones, trompetten en een ritmesectie. Zangeres Margot Schrauwen completeert de band met haar warme vocale klanken. Het gezelschap speelt traditionele bigbandmuziek. Verder kunt u ook moderne stukken verwachten met arrangementen van artistiek leider Rob van Reijmersdal. Hierdoor ontstaat een aangename mix waarmee de band een grote groep mensen bereikt.
Het doel van de band is een bijdrage te leveren aan een goede relatie tussen de politie en de bevolking en het bevorderen van de saamhorigheid binnen de Nederlandse politie. Als representant van de Nederlandse politie houdt de band zich bezig met het muzikaal omlijsten van (inter)nationale evenementen, alsmede het muzikaal ondersteunen van ceremoniële en officiële gebeurtenissen.

JaZZcape:
Een jonge bigband bestaande uit vergevorderde amateurs onder de bezielende leiding van Rob van Reijmersdal. Het zeer gevarieerde repertoire van de band maakt JaZZcape niet alleen een graag geziene gast op bigbandfestivals, maar ook bij andere evenementen, festivals en (dans)feesten.
Het kleurrijke imago van deze band maakt elk optreden tot een feest; er wordt met enthousiasme en bevlogenheid gemusiceerd!

Kaartjes à € 5,- zijn uitsluitend te koop aan de kassa.​