Agenda

Kats - over een meisjespoes... of een poezenmeisje

Kats - over een meisjespoes... of een poezenmeisje
Wanneer
Zaterdag 12 mei '18 15:00Zondag 13 mei '18 15:00Zondag 20 mei '18 15:00


EXTRA VOORSTELLING op 20 mei 15.00u.


Wanneer Tiske druk aan de telefoon is met haar baas ziet ze plots een meisje uit de boom klimmen. Zag ze dat nou goed? Niet veel later zit dat meisje bij Tiske op haar zolderkamer en weet ze te vertellen wat haar kat Fluf te melden heeft! Het moet toch niet gekker worden.


Het meisje zegt dat ze met katten kan praten. Ze doet dan ook wel heel erg 'kattig'. Of eigenlijk: Kats! Via het mysterieuze poezenmeisje komt Tiske allerlei nieuwtjes te weten. Dat komt goed van pas, want Tiske kan wel goed nieuws gebruiken. Een kattenvlogdienst is geboren! Hopelijk gaat dat Tiske helpen haar baan als journaliste te redden...Hoessenbosch Jeugd

Kats wordt gespeeld door Hoessenbosch Jeugd en is toegankelijk voor kinderen van alle leeftijden. Online bestel je tot en met de dag vóór de voorstelling een kaartje voor 3,00 euro. Aan de theaterkassa op 12, 13 en 20 mei is een ticket 4,00 euro. Kinderen t/m 4 jaar zijn gratis!


Als je kaartjes gekocht hebt voor 13 mei dan kun je daarmee op 20 mei ook naar Kats komen kijken omdat de voorstelling van 13 mei werd afgeslast door de hevige regen.


Koop Kaartjes!