Agenda

Buitenbios - Vele hemels boven de zevende

Buitenbios - Vele hemels boven de zevende
Wanneer
Vrijdag 24 augustus '18 21:15


Actueel! De film gaat sowieso door. Bij heel slecht weer kunnen we naar binnen. Maar onze weer-app zegt dat het droog blijft!


Na zonsondergang film kijken op een bijzondere locatie in de buitenlucht. Het idee past perfect bij Openluchttheater Hoessenbosch. Daarom zal ook dit jaar - in samenwerking met De Groene Engel - een film worden vertoond in ons openluchttheater. Titel: Vele hemels boven de zevende, van regisseur Jan Matthys, naar het boek van Griet Op de Beeck.

Eva staat altijd klaar om de wereld te redden. Ze is een rots in de branding voor haar puberende nichtje, haar ruziƫnde ouders en haar dolverliefde zus. Ze is kampioen in geven, behalve aan zichzelf. Want achter haar brede glimlach en overdosis begrip, groeit een knagende eenzaamheid. Een film over obstakels die bergen worden en over durven kiezen voor je eigen geluk.


De toegang is gratis (we gaan achteraf met de pet rond, dus je mag zelf bedenken wat je wilt geven). En natuurlijk zijn er versnaperingen verkrijgbaar; vooraf, in de pauze en na de film.